PREZENTARE GENERALĂ
Bine ați venit pe site-ul bestcosmetics.ro!

Acest site este proprietatea firmei SC SANITEX HYGIENE SRL, având sediul social în București, Bvd Mărășești, nr. 20, ap .1, sector 4, cu datele de identificare RO 20781950 și J40/1419/2007.

Utilizarea de către dvs. a site-ului bestcosmetics.ro este supusă Termenilor și Condițiilor cuprinse în acest document, precum și politicii de confidențialitate.

DATELE DE CONTACT la care vă puteți adresa pentru orice sesizare: contact@bestcosmetics.ro

Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci este posibil să nu accesați site-ul web sau să nu utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dumneavoastră la site-ul web după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 1 – CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.


Conținutul datelor dumneavoastră (fără a include informațiile despre cardul de credit) poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare a rețelelor sau dispozitivelor.  


Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a serviciului, utilizarea sau accesul la orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat, fără permisiunea scrisă expresă a noastră.


Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 2 – ACURETEȚEA, COMPLETITUDINEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu trebuie să fie bazat pe sau folosit ca bază unică pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul risc.


Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui site, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările site-ului nostru.

SECȚIUNEA 3 – MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.


Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de orice terță parte pentru orice modificare a prețului, al suspendării sau întreruperii serviciului.

SECȚIUNEA 4 – PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Acestea pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate doar conform Politicii noastre de returnare.


Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai clar culorile și imaginile produselor noastre care apar pe web. Nu putem garanta că afișarea monitorului computerului dumneavoastră, vă va arăta culoarea exactă.


Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, de a limita vânzările produselor sau serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricăror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. 

SECȚIUNEA 5 – ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră exclusivă, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate/persoană sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă anunțăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după unicul nostru raționament, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile effectuate pe site-ul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactam după cum este necesar.

SECȚIUNEA 6 – COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI
Dacă la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice sau fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că, în orice moment, fără restricții, putem edita, copia, publica, distribui, traduce și folosi în orice alt mod pe orice mediu orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra orice comentariu în mod confidențial; (2) să plătească compensații pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde oricăror comentarii.
Putem, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminam conținutul pe care îl considerăm, la discreția noastră exclusivă, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții.


SECȚIUNEA 7 – INFORMAȚII PERSONALE
Trimiterea informațiilor personale prin intermediul site-ului este guvernată de Politica noastră de confidențialitate.


SECȚIUNEA 8 – ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI
Ocazional, pe site-ul nostrum pot exista informații care să conțină erori de tipar, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de livrare a produselor, timpii de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informații din Serviciu sau de pe orice site web aferent sunt inexacte în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda).


Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din site fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor cerute de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau de reîmprospătare aplicată în site nu ar trebui luată în considerare pentru a indica faptul că toate informațiile au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 9 – UTILIZĂRI INTERZISE
Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia:

(a) în orice scop ilegal; 

(b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; 

(c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; 

(d) pentru a încălca sau încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; 

(e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să rănească, să defăimeze, să defăimeze, să denigreze, să intimideze sau să discrimineze pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; 

(f) să prezinte informații false sau înșelătoare; 

(g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conexe, a altor site-uri web sau a internetului; 

(h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; 

(i) pentru a trimite spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; 

(j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau

(k) pentru a interfera cu sau eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise. 

SECȚIUNEA 10 – MODIFICĂRI LA TERMENII SERVICIULUI
Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină.


Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dumneavoastra la site-ul nostru web după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 11 – INFORMAȚII DE CONTACT
Întrebările despre Termenii și condițiile ar trebui să ne fie trimise la contact@bestcosmetics.ro

Vă rugăm să folosiți formularul de mai jos dacă aveți nevoie să ne contactați.
Vom face tot posibilul să răspundem cât mai curând posibil!