În calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.bestcosmetics.roSC SANITEX HYGIENE SRL, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 190/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 cu modificările și completările ulterioare prin legea 235/2015 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, SC SANITEX HYGIENE SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

REGULI GENERALE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu legislația în vigoare, datele cu caracter personal trebuie să fie:

  • prelucrate cu bună-credință;
  • colectate în scopuri determinate, explicite și legitime;
  • adecvate, pertinente și neexcesive prin aplicare;
  • exacte și actualizate,

Orice informație furnizată va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite, în conformitate cu scopurile menționate.

Informațiile cerute (fără a se limita la, nume de utilizator, adresa, numărul de telefon, și adresa de e-mail) pot fi colectate în momentul înregistrării utilizatorilor pe site, numai dacă le oferiți voluntar.

Dacă nu sunteți de acord cu colectarea datelor dumneavoastră vă rugăm să nu utilizați serviciile site-ului www.bestcosmetics.ro.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date a site-ului www.notrax.ro vă rugăm să ne notificați cererea dumneavoastră la adresa contact@bestcosmetics.ro.